Şiirsu.Orgyüreğinizin şiir adresi !...ben edebiyattan ibaretim...KAFKA |
Yazar | Mesaj |
Ayşegül Aşkım Karagöz |
№: 164 Tarih: 2020-06-16 09:05 GMT
|
Administrators Mesaj: 11 Ülke: Turkiye |
Seni ilk 2009 yıllarında amatörce radyoculuk ve yayınlar yaptığım maviiklimler sitesinde dinleyici olarak tanımıştım. Her programıma gelir ve didinleyici olarak katılım yapardın için insan sevgisi ile dolu yardımlaşma sevgisi ve bildiklerini akaktarma yüceligindeydin. Yıllar geçti ve senin sitende senin radyonda yayın yaptım hem de senden cook şeyler öğrenerek En büyük hayallerim arasında olan bir edebiyat sitesi merakımı annemi ve ablami ardı ardına kaybettiğim yıllarda sen bana hayata bağlanayım diyerek benim istediğim şekillerde yaptırarak verdin. Bana ayrıca çok güvenilir bir web master de tanışırdın çünkü sen de ben de daha önce dolandırdık...
Edebiyat denince GÜLCE akımı ve insanlık denince Mustafa Ceylan sen hocam,hemen aklıma geliyorsunuz. Daha yapacak çok hayallerimiz vardı. Seni tam da benim doğum günümde kaybettik sen daima .bizimlesin.Gülce ile ,şiir akımların ile ,şiirlerinle ,yazilarinla,o.mucizevi kitaplarımla. Sana borcumu asla ödeyemem ve siirsuyu yaşatarak bir nefes de olsa ah de vefami yerine getireceğim Ceylan hocam sen.bir efsaneydin insandın gerçek manada . Daima aramızdasın daima.
Bunlari belki bir yerlerden görüp okuyorsundur buna tüm kalbimle inanıyorum. Kuantum evreninde her şey olası değilmi. Sana söz veriyorum ben yasadikca Siirsu da yaşayacaktır. Sevgimle ve saygımla |
|